Bas van Egmond

"Uw tuin, onze zorg"

Wat doen wij

 • Snoeien
 • Het snoeien van hagen en beplantingen doen wij voor u. Wij zorgen dat u bomen en struiken niet te hoog en niet te breed worden.
  Zo moet een buxus bijvoorbeeld minimaal 2x per jaar snoeien, hoe vaker je een buxus snoeit, hoe voller hij wordt.
  Met kennis, vakmanschap en het juiste gereedschap worden dezen klussen geklaard.

  Snoeien
  Rooien
 • Rooien
 • Drastische ingrepen in uw tuin kunnen eveneens door ons worden uitgevoerd. Oude coniferen, overhangende bomen, verwilderde struiken zijn een doorn in het oog van vele tuin bezitters. Wij weten hoe deze vervelende zaken kunnen opgelost worden, en dit van kruin tot wortel.

 • Gazon maaien
 • Een mooi groen gazon, dat is wat menig persoon wil maar is nog niet zo eenvoudig te verkrijgen als je dit zelf wilt doen. Hierbij moet u onder andere denken aan verticuleren, bemesten, kale plekken inzaaien, wekelijks maaien en kalk strooien om mosvorming tegen te gaan. gelukkig neemt Bas van Egmond dit graag van u over.

  Maaiwerk
  Onkruidbestrijding
 • Onkruidbestrijding
 • Bas van Egmond wint graag de strijd tegen insecten en onkruid.
  Eenjarig onkruid verspreid zich via zaad en door het inzetten van het juiste bestrijdingsmiddel op het juiste tijdstip is succes gegarandeerd. Uiteraard bieden wij ook de oplossing tegen ander onkruid en hebben wij verschillende middelen en technieken om insecten te bestrijden.

 • Bestrating
 • Bas van Egmond heeft de kennis en kunde om naar uw wens uw tuin te voorzien van (sier)bestrating. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht als u een pad en/of terras wil laten aanleggen.
  Zonder kennis van reiniging kan uw sierbestrating beschadigd raken, zo mag bij groene aanslag op sierbestrating bijvoorbeeld nooit een hogedrukreiniger gebruikt worden. Wij beschikken over de juiste kennis, middelen en aandacht voor uw sierbestrating.

  Bestrating

  Onze tevreden klanten

  Bas is een hard werkende jongeman die ieder voorjaar en zomer bij ons chalet de tuin(500m2) onderhoudt en als de winter nadert winterklaar maakt. Hij komt 2x per maand en maait oa het gras en onderhoud de tuin de bestrating. Wij zijn al op leeftijd waardoor het ons zelf niet meer lukt. We zijn blij met onze hovenier Bas.
  Familie Knetsch
  Hoveniersbedrijf Bas van Egmond heeft in het voorjaar onze tuin helemaal vernieuwd met vaste winterharde planten en een leuk straatje in de tuin bij gelegd. In het voorjaar kwam hij volgens afspraak de voorjaarsplanten neerzetten en wanneer de winter nadert komt hij snoeien. Bas,wat ons betreft een pluim voor jou en je werk.
  Familie Trouwee